Drodzy Goście!
Przyjmujemy rezerwacje na ucztę z Gęsiną w roli głównej w weekend 8,10 i 11 listopada w naszej restauracji. Telefon: 798-565-855
Jak co roku przygotowujemy dla Was przepyszne propozycje w ramach
CZAS NA GĘSINE….
Celebrujcie imieniny św.Macina oraz Święto Niepodległości z Pałacownią
Menu Gęsina
Tatar z podwędzanej gęsi
jajo przepiórcze / musztarda francuska / chips parmezanowy / chutney jeżynowy / Burak balsamico
Rosół z gęsi z makaronem naleśnikowym z pieczonym jabłkiem
Gęsina slice / Makaron naleśnikowy / jabłkowy pieczony
Staropolska czernina
Pierś z gęsi w jeżynach
Pure z batata / arancini / groszek cukrowy / chutney jeżynowy
Pieczone udo gęsie
Arancini / pomarańcze / chorizo / Pure z buraka
Pierogi z gęsiną
Pierogi 7 sztuk / Sos śmietanowy
Sałatka z wędzonką gęsią
Sałata rzymska / pomidor koktajlowy / rodzynki moczone w nalewce z bzu / parmezan / avocado dip majonezowy szczypiorkowy
Kontakt:
Tel.720-822-211
e-mail: manager@palacdabrowka.pl