Pałac Dąbrówka

Pałac Dąbrówka

Wigilia firmowa w Pałacowni

Koniec roku to doskonały czas na spotkanie w gronie pracowników i partnerów biznesowych. To nie tylko okazja do podsumowania całorocznych efektów współpracy, ale także szansa, aby wzmocnić więzi i podziękować zespołowi za rok wytężonej i owocnej pracy. Wspólnie możemy zadbać o świąteczną atmosferę i stylową oprawę wigilii firmowej – a w naszej ofercie znajdziesz naprawdę wyjątkowe atrakcje!

Wspólnie możemy zadbać o świąteczną atmosferę i stylową oprawę wigilii firmowej – a w naszej ofercie znajdziesz naprawdę wyjątkowe atrakcje!

Być może chciałbyś zorganizować wieczór pełny tradycyjnych zwyczajów, które każdy z nas zna od dziecka: jak na przykład koncert kolęd.

Polskie i zagraniczne kolędy, w klasycznych i nowoczesnych aranżacjach, wykonywane przez zamówiony zespół na żywo – to chyba najlepszy sposób, aby stworzyć magiczny klimat spotkania i poczuć magię świąt! Niezależnie od wieku, każdy z nas lubi dostawać drobne upominki, dlatego warto również zaangażować zespół i wspólnie obdarować się prezentami, które rozda (oczywiście prawdziwy!) święty Mikołaj.

Atrakcja ucieszy także dzieci, jeśli wigilia dla firmy będzie organizowana również dla rodzin pracowników. Nasze Elfy i Śnieżynki przyjmują zamówienia na prezenty przez cały rok! Zwłaszcza jeśli pracodawca dokładnie określi budżet i preferencje – wtedy chętnie przygotujemy idealnie dopasowane i estetycznie zapakowane upominki, które ucieszą każdego.

Przygotowaliśmy dla Państwa trzy pakiety, które oczywiście możemy modyfikować:

Zupa:
(1 do wyboru)

  • zupa rybna z pałacowego karpia
  • barszcz z kołdunami

Danie główne:
(1 do wyboru)

  • karp smażony z cebula i majerankiem
  • dorsz pieczony z tymiankiem i cytryna

Dodatki:
(2 do wyboru)

  • ziemniak gotowany
  • ziemniak pieczony
  • kapusta zasmażana z grzybami
  • pierogi z grzybami

Deser:

  • ciastko z makiem
  • kompot z suszonych owoców

Zupa:
(1 do wyboru)

  • zupa grzybowa
  • zupa rybna z pałacowego karpia
  • barszcz z uszkami

Danie główne:
(2.5 porcji na osobę)

  • karp smażony z cebulka i majerankiem
  • pierogi z kapusta
  • pierogi z kapusta i grzybami
  • dorsz pieczony z tymiankiem i cytryna
  • karczek w sosie z grzybów leśnych
  • rolada z piersi indyka z wędzoną śliwką
  • filet z kaczki w sosie śliwkowym

Dodatki:
1.5 porcji na osobę

  • ziemniaki pieczone z ziołami
  • ziemniaki gotowane
  • kopytka cynamonowe
  • kluseczki francuskie
  • kapusta zamazaną z grzybami
  • kapusta z grochem
  • kompot z suszonych owoców

Deser:

  • ciasta z pałacowej pracowni
  • makietki
  • ciastko francuskie z musem śliwkowym

Zimny bufet:
(2 porcje na osobę)

  • śledź w śmietanie
  • śledź po kaszubsku
  • ryba po grecku
  • sałatka jarzynowa
  • sandacz w galaretce
  • pasztet z wędzoną śliwką
  • karp w zalewie octowej
  • paszteciki z kapusta i grzybami
  • pieczywo masło

Kolacja:
(1.5 porcji na osobę)

  • golonka z kapusta i grzybami
  • sałatka śledziowa z buraczkami
  • bigos z kapusty kiszonej
  • karkówką w sosie grzybowym

Napoje:

  • kawa, herbata
  • woda niegazowana z owocami
  • kompot z suszonych owoców

Zupa:
(1 do wyboru)

  • rosół z kluseczkami
  • zupa rybna z pałacowego karpia
  • zupa grzybowa
  • barszcz z uszkami

Danie główne:
(3 porcje na osobę)

  • karp smażony z cebulka i majerankiem
  • sandacz pieczony z tymiankiem i cytryna
  • dorsz smażony na palonym maśle
  • roladka z indyka z musem ze śliwki wędzonej
  • filet z kaczki confit
  • kark pieczony z soesm grzybowym
  • pieczone udo z gęsi
  • pierogi z kapusta i grzybami

Dodatki:
(2 porcje na osobę)

  • ziemniaki pieczone z ziołami
  • ziemniaki gotowane
  • kopytka cynamonowe
  • pyzy
  • kluski francuskie
  • kapusta z grzybami
  • kapusta z grochem

Deser:
(1 porcja na osobę)

  • ciasto z pałacowej pracowni
  • magielki
  • kompot z suszonych owoców

Zimny bufet:
(2.5 porcji na osobę)

  • śledź w śmietanie
  • śledź po kaszubsku
  • sałatka śledziowa z buraczkiem
  • sałatka jarzynowa
  • ryba po grecku
  • paszteciki z kapusta i grzybami
  • karp w galarecie
  • sandacz w zalewie pomidorowej

Napoje bez limitu:

  • kawa, herbata
  • woda niegazowana z owocami
  • wino czerwone 0,15 ml./os
  • sok pomarańczowy

Kolacja:
(2 porcje na osobę)

  • bigos staropolski
  • golonka na kapuście z grzybami
  • pieczony łosoś w glazurze sojowej
  • pate z wątróbki
  • pieczywo, masło

Zapraszamy do zapoznania się z ofertą:

e-mail:manager@palacdabrowka.pl

Comments are closed.