Koniec roku to doskonały czas na spotkanie w gronie pracowników i partnerów biznesowych. To nie tylko okazja do podsumowania całorocznych efektów współpracy, ale także szansa, aby wzmocnić więzi i podziękować zespołowi za rok wytężonej i owocnej pracy. Wspólnie możemy zadbać o świąteczną atmosferę i stylową oprawę wigilii firmowej – a w naszej ofercie znajdziesz naprawdę wyjątkowe atrakcje!
Wspólnie możemy zadbać o świąteczną atmosferę i stylową oprawę wigilii firmowej – a w naszej ofercie znajdziesz naprawdę wyjątkowe atrakcje!
Być może chciałbyś zorganizować wieczór pełny tradycyjnych zwyczajów, które każdy z nas zna od dziecka: jak na przykład koncert kolęd.
Polskie i zagraniczne kolędy, w klasycznych i nowoczesnych aranżacjach, wykonywane przez zamówiony zespół na żywo – to chyba najlepszy sposób, aby stworzyć magiczny klimat spotkania i poczuć magię świąt! Niezależnie od wieku, każdy z nas lubi dostawać drobne upominki, dlatego warto również zaangażować zespół i wspólnie obdarować się prezentami, które rozda (oczywiście prawdziwy!) święty Mikołaj.
Atrakcja ucieszy także dzieci, jeśli wigilia dla firmy będzie organizowana również dla rodzin pracowników. Nasze Elfy i Śnieżynki przyjmują zamówienia na prezenty przez cały rok! Zwłaszcza jeśli pracodawca dokładnie określi budżet i preferencje – wtedy chętnie przygotujemy idealnie dopasowane i estetycznie zapakowane upominki, które ucieszą każdego.
Przygotowaliśmy dla Państwa trzy pakiety, które oczywiście możemy modyfikować:
Pakiet „Lulaj że Jezuniu”: 89 zł/os
Zupa:
(1 do wyboru)
- zupa rybna z pałacowego karpia
- barszcz z kołdunami
Danie główne:
(1 do wyboru)
- karp smażony z cebula i majerankiem
- dorsz pieczony z tymiankiem i cytryna
Dodatki:
(2 do wyboru)
- ziemniak gotowany
- ziemniak pieczony
- kapusta zasmażana z grzybami
- pierogi z grzybami
Deser:
- ciastko z makiem
- kompot z suszonych owoców
Pakiet „Dzisiaj w Betlejem”: 149 zł/os
Zupa:
(1 do wyboru)
- zupa grzybowa
- zupa rybna z pałacowego karpia
- barszcz z uszkami
Danie główne:
(2.5 porcji na osobę)
- karp smażony z cebulka i majerankiem
- pierogi z kapusta
- pierogi z kapusta i grzybami
- dorsz pieczony z tymiankiem i cytryna
- karczek w sosie z grzybów leśnych
- rolada z piersi indyka z wędzoną śliwką
- filet z kaczki w sosie śliwkowym
Dodatki:
1.5 porcji na osobę
- ziemniaki pieczone z ziołami
- ziemniaki gotowane
- kopytka cynamonowe
- kluseczki francuskie
- kapusta zamazaną z grzybami
- kapusta z grochem
- kompot z suszonych owoców
Deser:
- ciasta z pałacowej pracowni
- makietki
- ciastko francuskie z musem śliwkowym
Zimny bufet:
(2 porcje na osobę)
- śledź w śmietanie
- śledź po kaszubsku
- ryba po grecku
- sałatka jarzynowa
- sandacz w galaretce
- pasztet z wędzoną śliwką
- karp w zalewie octowej
- paszteciki z kapusta i grzybami
- pieczywo masło
Kolacja:
(1.5 porcji na osobę)
- golonka z kapusta i grzybami
- sałatka śledziowa z buraczkami
- bigos z kapusty kiszonej
- karkówką w sosie grzybowym
Napoje:
- kawa, herbata
- woda niegazowana z owocami
- kompot z suszonych owoców
Pakiet „Wśród Nocnej Ciszy”: 240 zł/os
Zupa:
(1 do wyboru)
- rosół z kluseczkami
- zupa rybna z pałacowego karpia
- zupa grzybowa
- barszcz z uszkami
Danie główne:
(3 porcje na osobę)
- karp smażony z cebulka i majerankiem
- sandacz pieczony z tymiankiem i cytryna
- dorsz smażony na palonym maśle
- roladka z indyka z musem ze śliwki wędzonej
- filet z kaczki confit
- kark pieczony z soesm grzybowym
- pieczone udo z gęsi
- pierogi z kapusta i grzybami
Dodatki:
(2 porcje na osobę)
- ziemniaki pieczone z ziołami
- ziemniaki gotowane
- kopytka cynamonowe
- pyzy
- kluski francuskie
- kapusta z grzybami
- kapusta z grochem
Deser:
(1 porcja na osobę)
- ciasto z pałacowej pracowni
- magielki
- kompot z suszonych owoców
Zimny bufet:
(2.5 porcji na osobę)
- śledź w śmietanie
- śledź po kaszubsku
- sałatka śledziowa z buraczkiem
- sałatka jarzynowa
- ryba po grecku
- paszteciki z kapusta i grzybami
- karp w galarecie
- sandacz w zalewie pomidorowej
Napoje bez limitu:
- kawa, herbata
- woda niegazowana z owocami
- wino czerwone 0,15 ml./os
- sok pomarańczowy
Kolacja:
(2 porcje na osobę)
- bigos staropolski
- golonka na kapuście z grzybami
- pieczony łosoś w glazurze sojowej
- pate z wątróbki
- pieczywo, masło
Zapraszamy do zapoznania się z ofertą: